Nieuws

Augustus-2021 Trots op ons nieuwste product: ZEEUWSE MUURCIRKELS. Deze wilde ik al zo lang maken en eindelijk staan ze in de shop. ze zijn ook zo leuk geworden, vooral doordat alles onderling te combineren is en zowel geschikt voor binnen als buiten. Ik hoop dat jullie ze ook heel leuk vinden.

 

Juli-2021 nieuwe artikelen in de maak!!

Druk aan het ontwerpen van een nieuwe artikel....hou onze site en socials in de gaten want dit is ook weer zo leuk. En lekker zeeuws natuurlijk. Binnenkort meer.

 

April-2021 Nieuw verkooppunt!!

Wat ontzettend leuk dat Het Molenwinkeltje van Pannekoekenmolen De Graanhalm in Burgh - Haamstede onze kaarten wil gaan verkopen. Ga eens een kijkje nemen en eet meteen zo'n overheerlijke pannenkoek!!

Maart-2021 Onze nieuwe serie luxe dubbele wenskaarten is af!!

Zo blij met het resultaat, ze zijn echt mooi geworden. De kleuren zijn gebaseerd op de kleuren van de schelpen gevonden op ons eigen schouwse strand. Natuurlijk ook het schortenbont weer terug laten komen en een klein zeeuws knopje als detail. Hopelijk vinden jullie ze net zo mooi als wij.

Januari-2021 De Beste Wensen !! 

Druk bezig met het ontwerpen van een nieuwe serie kaarten.

Nieuw is nu de directe verzendmogelijkheid; vul het adres in en uw eigen tekst en uw kaartje gaat zo snel mogelijk op de post. 

 

Nov-2020 Website kan de lucht in !!

Okt- 2020: Soon: nieuwe stationary artikelen. 

EN Kerst collectie PIEN kaarten !!

 Okt- 2020 :Blij met onze nieuwe website en webshop !!